Download hier de App van CSP Reporter

ETN storing regio Zaandam

— Afmelding 25-09-2019 08:05 uur —

Engineers geven aan dat alle herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd en de dienstverlening volledig is hersteld.

— update 22:35 uur —

Engineers geven aan dat de herstelwerkzaamheden aan de 1ste kabel succesvol zijn afgerond en dat engineers momenteel bezig zijn met de voorbereidingen voor herstel aan de 2de getroffen kabel.
Een volgende update volgt zo spoedig mogelijk bij volledige dienstherstel van de getroffen verbindingen.

— update 20:40 uur —

De herstelwerkzaamheden aan de eerste kabel is gaande. Engineers verwachten hiermee klaar te zijn rond 21:00 uur. KPN verwacht dat de herstelwerkzaamheden voor de 2e kabel later deze avond zullen worden gestart. Volgende update volgt om 22:00 uur.

— update 19:00 uur —

KPN meldt dat de voorbereidingen zijn afgerond en dat de herstelwerkzaamheden van de eerste kabelbreuk zijn gestart. Volgende update volgt om 20:30 uur.

— update 16:45 uur —

KPN engineers zijn momenteel volop bezig met voorbereidingen voor de herstelwerkzaamheden van de complexe kabelbreuk. Volgende update volgt om 19:00 uur.

— update 15:15 uur —

KPN geeft aan dat er sprake is van een dubbele kabelbreuk. Engineers zijn op locatie gestart met herstelwerkzaamheden. Wij houden u op de hoogte.

— update 13:30 uur —

KPN engineers zijn aangestuurd voor onderzoek en herstel van de storing. Wij brengen u zo spoedig mogelijk op de hoogte.

— update 13:15 uur —

KPN geeft aan dat als gevolg van deze storing ook de diensten Machine-to-Machine (M2M), Mobiel bellen en gebeld worden geraakt zijn. Onderzoek naar de storing is in volle gang. Wij houden u op de hoogte.

— update 13:00 uur —

KPN geeft aan dat er een storing gaande is in de regio Zaandam. Bij nader onderzoek blijkt dat de internetstoring in de regio Purmerend hierbij hoort. Het onderwerp van deze storing is aangepast naar ETN storing regio Zaandam. Er is sprake van een transmissiestoring. Als gevolg van deze storing zijn verbindingen mogelijk niet of vertraagd beschikbaar. Het onderzoek naar de oorzaak is gestart. Wij houden u op de hoogte.

— oorspronkelijke melding 24-09-2019 12:50 uur —

Momenteel constateren wij een internet storing in de regio Purmerend en Volendam. Als gevolg van deze storing zijn verbindingen mogelijk niet of vertraagd beschikbaar.

Het onderzoek naar de oorzaak van deze storing is in gang gezet.

Wij houden u op de hoogte.


Getroffen diensten:

KPN FttH KPN xDSL M2M Mobiel