Download hier de App van CSP Reporter

Duitse telefoonnummers onbereikbaar

Sinds 14:00 uur zijn een aantal Duitse telefoonnummers niet meer bereikbaar. Per 1 mei 2021 is het verplicht als gebruiker van Duitse telefoonnummers, om in het bezit te zijn van de volgende documenten:

Een Handelsregisterauszug (uittreksel handelsregister) of Bescheinigung der Gewerbeanzeige (bedrijfsregistratie).

Identiteitsbewijs (Europees paspoort of Identiteitskaart) op naam van de vertegenwoordiger die op de bedrijfsregistratie staat vermeld of het identiteitsbewijs van een gevolmachtigde en daarbij een document dat de gevolmachtigde met het bedrijf verbindt. In beide situaties dient de leeftijd 18 jaar of hoger te zijn.

Sinds begin dit jaar informeren wij hierover. Het kan zijn dat je geen melding hiervan hebt gehad en toch merkt dat Duitse telefoonnummers niet langer bereikbaar zijn. Wij onderzoeken hoe het kan dat je daar niet over bent geïnformeerd.

Om er voor te zorgen dat de telefoonnummers zo snel mogelijk weer bereikbaar zijn, maak dan per orderID een ticket aan en upload hier genoemde documenten in één pdf bestand, zodat je klant voldoet aan de gestelde eisen. Hierna zorgen wij er voor dat de telefoonnummers weer bereikbaar zijn.


Getroffen diensten:

VoIP