Download hier de App van CSP Reporter

KPN leverstraat vaste nummers

— update 17 juni 20:00 uur —

De routingsystemen van KPN zijn operationeel. Vanwege de downtime van dit systeem hebben we een groot back-logvolume gecreƫerd. Samen met de normale hoeveelheid orders veroorzaakte dit een grote vraag richting ons systeem. Voor het proces van alle bestellingen hebben we nog een paar uur nodig, maar alles moet vandaag worden verwerkt. Vanaf morgen zullen we weer normaal werken.

— update 17 juni 2019 14:20 uur —

Verstoring is opgelost en de backlog word nu verwerkt. Aangezien de achterstand vrij groot is, zal dit enige tijd duren. Wij houden u op de hoogte.

— update 17 juni 2019 14:10 uur —

De verstoring in de uurketen is nog steeds aan de gang. Onze IT heeft de oorzaak gevonden en werkt aan een oplossing. We zien dat processen opnieuw worden opgestart en dat we een backlog hebben om te verwerken. Deze herstart en het verwerken van de backlog kost tijd. Wij houden u op de hoogte.

— Oorspronkelijk bericht 17 juni 2019 10:48 uur —

Op dit moment ervaart KPN een verstoring in haar leverstraat voor vaste telefoonnummers.

Hierdoor word de routering van telefoonnummers die vandaag geporteerd zijn van KPN naar RoutIT niet bijgewerkt, gesprekken die opgezet worden vanaf het KPN netwerk komen hierdoor niet tot stand.

KPN voert onderzoek uit naar de oorzaak en oplossing van de verstoring. Wij houden u op de hoogte.

 


Getroffen diensten:

Leveren Porteren VOIP